Google en gaming zijn gewoon niet twee gescheiden werelden, zoals op Android u duizenden titels kunnen spelen (we apart houden van de kwaliteit) en in het verleden was er een poging tot overname van Twitch, maar misschien in de toekomst zullen we iets met betrekking te hebben een echte console dat zou kunnen concurreren met PlayStation 5 en Xbox Scarlett.

Jason Schreier di Kotaku, die de geruchten van vijf verschillende insiders heeft verzameld, heeft inderdaad verklaard dat in de volgende generatie consoles ook de protagonist van het bedrijf Mountain View met zijn eigen machine zal worden, zelfs als de informatie hierover is praktisch nihil.

De hardware is duidelijk onbekend, zelfs als Google zou mobiliseren om meerdere studies onder zich te nemen, om dat te kunnen integreer streaming in de console. Volgens deze insiders, in feite is de GDC 2018 een vertegenwoordiger van het bedrijf zou hebben een aantal vergaderingen moest meerdere prominente ontwikkelaars om te praten over deze nieuwe streaming platform, dat zou zien Yeti als zijn codenaam.

Deze console moet het dankzij de cloud mogelijk maken om speel zware titels, zelfs op niet-uitstekende hardware, allemaal door YouTube en zijn video-opname / afspeelservices te integreren.

We weten niet of inderdaad Yeti zal een directe concurrent zijn (in termen van macht) van PlayStation 5 e Xbox Scarlett, maar zeker met een nieuwe hoofdrolspeler in de consolemarkt zal zeer interessant zijn.

Reacties

antwoorden