Monster Hunter World is de best verkochte titel ooit gemaakt door Capcom en transformeert de serie van een puur oosterse niche naar een echte kaskraker. Dankzij dit succes heeft Capcom veel vragen van aandeelhouders ontvangen over de mogelijkheid dat Monster Hunter World op andere consoles zal arriveren, vooral op Nintendo Switch. Wanneer de vraag werd gesteld, verwees Capcom naar Monster Hunter Generations Ultimate en zei altijd dat het voor World moeilijk zou zijn om naar Switch over te schakelen.

Van een recente aandeelhoudersvergadering besloot Capcom duidelijker te spreken en kondigde aan dat Monster Hunter World niet bij Nintendo Switch kan komen. Het is onduidelijk of dit niet kan door een marketingovereenkomst of is technologisch onmogelijk. Eerder dit jaar zei Adam Boyes, CEO van Iron Galaxy, dat hij er vertrouwen in had dat hij World on Switch kon overdragen, maar het ziet er niet naar uit dat Capcom het aanbod heeft aanvaard.

Reacties

antwoorden