Mass Effect Andromeda was een van de grootste teleurstellingen van vorig jaar, je wilt de hoge verwachtingen van het spel gezien het behoren tot een geweldige saga, je wilt de werkelijke lage kwaliteit van de titel, vanwege veel ontwikkelingsproblemen en bugs alleen met de tijd vastgesteld door BioWare.

En toch, voor de producent Mark Darrah, de fout is alles van de verkeerde startvenster en dus van vier andere rollenspellen die in maart 2017 zijn uitgebracht, inclusief The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Mass Effect Andromeda werd uitgebracht in een maand vol titels, misschien wel de meest verzadigde in de geschiedenis van videogames, met vijf rollenspellen in maart. Het werd bijvoorbeeld uitgebracht in dezelfde maand als The Legend of Zelda.

Als we het maartnummer van een jaar geleden bekijken, kunnen we titels vinden als Horizon Zero Dawn (28 februari), Nooit automatiseren e Ghost Recon, spellen die niet behoren tot het genre zoals aangegeven door Darrah.

Voor Breath of the Wild, zou een exclusieve Nintendo Switch theoretisch geen invloed moeten hebben op de verkoop van een game voor PlayStaion 4, Xbox One en PC, wat niet echt gebeurde met de titel van guerrilla Games wat ondanks het leven met het meesterwerk van Nintendo toch een groot succes is geweest.

Misschien is het beter om een ​​mea culpa te doen?