Het was de 2015 toen het publiek op de E3 in Los Angeles vol enthousiasme schreeuwde om de aankondiging van Final Fantasy VII remake. Tot op heden echter, hebben we geen extra informatie, behalve dat de initiële team bijna volledig werd veranderd en dat de grafische engine is vervangen door de Unreal Engine 4.

Wat er praktisch niet was, is geannuleerd. Final Fantasy VII Remake maar het zal worden gedaan, dit is zeker, maar het wachten zal erg lang zijn: misschien het zou beter zijn geweest om te wachten om het aan te kondigen en dezelfde gamedirecteur is het daar ook mee eens Tetsuya Nomura, Die heeft ammesso de voortijdige onthulling van het spel:

De intenties zijn altijd om een ​​project zo geheim mogelijk te houden, maar tegenwoordig wordt het steeds moeilijker vanwege lawaai en lekken. Een ontwikkelaar geeft er altijd de voorkeur aan dat hij officieel een spel aankondigt in plaats van hem het slachtoffer te zien worden van lekken of geruchten.

Dit gebeurt vooral wanneer een deel van de ontwikkeling wordt uitbesteed aan andere bedrijven, omdat het risico bestaat dat derden geheime informatie en afbeeldingen verspreiden. Het is echter nog erger toen het begon te valse geruchten, die vervolgens ons in twijfel of te reageren en vervolgens ontkennen echter toelaten het bestaan ​​van iets circuleren.

Met Final Fantasy VII Remake het is precies wat er gebeurde: Ik weet dat we te vroeg hebben aangekondigd, maar begon om de stem van het bestaan ​​van het spel te zetten, dus uiteindelijk hebben we besloten om officieel aan te kondigen het.

Als het niet om de geruchten ging, dan zouden we tegenwoordig waarschijnlijk niet weten van het bestaan ​​van Final Fantasy VII remake of misschien was het veel later aangekondigd dan de 2015. Nu de "schade" is gedaan, hopen we alleen zo snel mogelijk te kunnen beoordelen en spelen.