Het grote keerpunt dat plaatsvond in Origins zal worden gevolgd door Assassin's Creed Odyssey, wat de serie zeker nog meer zal verrassen, hoewel we ons in toenemende mate afwenden van wat het spel oorspronkelijk was.

Hoewel we kunnen denken dat de serie eigenlijk steeds minder "Assassin's Creed" is deze Odyssee zal volledig vallen onder de mechanica en thema's die worden behandeld door zijn voorgangers: tijdens een reddit AMAin feite de creatief directeur Jonathan Dumont hij legde uit dat dit nieuwe hoofdstuk zal hebben veel verwijzingen naar de oude hoofdstukken e zal licht werpen op verschillende thema's en mysteries tot nu toe gegevens voor genomen.

Bijvoorbeeld, het zal eindelijk onthuld worden op welke manier de stukken van Eden op aarde zijn aangekomen en de mannen hebben ze gevonden, ze zullen verschillende verwijzingen naar de Eerste Beschaving van de Aarde, dingen die erg gerelateerd zijn aan de Griekse setting van dit hoofdstuk.

Wat betreft de gameplay, speciale vaardigheden zijn niet verplicht, zodat je het avontuur kunt voortzetten zonder de hulp van deze verbeterde functies. Het gebruik van het schild is dan geëlimineerd en zeilboten, hoewel ze vaak aanwezig zijn in de afbeeldingen en video's van het spel, hoeven eigenlijk niet gebruikt te worden.

Het pand dat Assassin's Creed Odyssey is een ander groot hoofdstuk van de sage, er zijn er echt allemaal.

Reacties

antwoorden