square Enix Onthoud nog hoe je de oude geachte JRPG doet en laat zien Octopaatreiziger, exclusieve titel Nintendo Switch welke op eShop en in winkels zal aankomen 13 juli.

Na een eerste demo die werd gebruikt om duizenden feedback en een tweede downloadbare demo te verzamelen en heel dicht bij wat het eindproduct zal zijn, blijft het spel veel over zichzelf praten, resulterend in zelfs op de eerste plaats tussen de meest verwachte titels van lezers van Famitsu.

Van de grafische stijl tot het turn-based gevecht, onthoudt Octopath Traveller zich in alle opzichten zo'n klassieker, hoewel de gameplay geschikt is voor alle soorten spelers; blijkbaar zal de titel echter niet alleen "klassiek" zijn in deze aspecten, maar ook in iets dat tot een paar jaar geleden de norm was: er zal geen DLC zijn.

A dichiararlo het was dezelfde producent, Masashi Takahashi, uitleggen dat Octopatenreiziger bij de uitgang is voltooid en het heeft geen verdere "stukjes" geschiedenis of sowieso extra inhoud nodig die de titel leuker kan maken.

Waar we tegenwoordig bijna verbaasd over zijn, lijkt het wel Octopaatreiziger wil echt verrassen en geliefd zijn bij alle spelers en bezitters van Nintendo Switch.

Reacties

antwoorden