Nog maar een paar dagen geleden zeiden we:Devil May Cry 5 is bijna realiteit", Nu kunnen we met zekerheid zeggen: Nero, Dante en waarschijnlijk ook Vergil ze zullen terugkomen met het nieuwe hoofdstuk in de sage.

Tijdens de conferentie Microsoft in feite werd de eerste video van de E3 2018 getoond Devil May Cry 5 waarin we Nero kunnen zien met een compleet andere look, beroofd van zijn demonische arm en vervangen door een bionische arm, waardoor veel veranderingen in de gameplay en spectaculaire gevechten, typerend voor de serie.

Devil May Cry 5 heeft nog geen officiële releasedatum, maar we weten dat het zal komen PC, PlayStation 4 e Xbox One in lente van volgend jaar.

Wachtend op nieuwe informatie die ook de plot verduidelijkt en die inderdaad de echte protagonist is (zelfs als het Black lijkt), laten we je met een reeks afbeeldingen van het spel.