De laatste tijd hebben we het er vaak over gehad Klep en limiti die hij oplegde zodat een spel gepubliceerd kon worden Stoommaar blijkbaar onderneemt het bedrijf stappen achteruit, verzachtend.

Na de ongecensureerde editie van Agony te hebben bevestigd, kondigde Steam aan een verandering in de evaluatie van de toegestane problemen in games, accepteer ze allemaal of bijna.

Steam wil in de praktijk meer vrije toegang tot de digitale markt, zodat zowel de spelers als de ontwikkelaars vrij zijn om te kiezen met wat te entertainen en wat ze moeten produceren zonder de censuuradressen en hun keuzes te remmen. duidelijk er zijn echter grenzen, omdat games met inhoud die duidelijk illegaal is of als gewoon trollen worden beschouwd, niet worden geaccepteerd, zoals Active Shooter.

Stoom

Hier is wat je kunt lezen drukken Steam:

We moeten niet voor u kiezen welke inhoud u wel of niet kunt kopen, net zoals we niet moeten beslissen welke inhoud u kunt maken als u een ontwikkelaar bent. Dit is alleen aan jou, en we hebben niets anders over dan je de tools te geven om beslissingen te nemen met je eigen geest.

Een wijs besluit dat van Klep, die deze kant op gaat meer keuze voor zowel spelers als ontwikkelaars, die meer vrijheid zal hebben om twijfelachtige, maar nog steeds legale inhoud op te nemen in hun games.