De producent / regisseur / super nerd JJ Abrams (als u deze naam niet weet, kunt u ook internet sluiten) heeft aangekondigd dat het de Bad Robot-spellen, afdeling gewijd aan videogames van zijn bedrijf Bad Robot Production, met niets minder dan de super kolossus Tencent (en een kleine hand ook van Warner Bros, dat doet geen pijn).

Het doelwit van de Bad Robot-spellen het zullen games voor mobiel zijn (Tencent is de naam erachter Clash of Clans, om er maar een te noemen), pc en console, hoewel we ons voorstellen dat het zich in eerste instantie zal richten op de markt voor smartphones en tablets.

Het grote voordeel van de Bad Robot-spellen zal zijn om hulp te hebben van het team Bad Robot Productions als artiesten, scenarioschrijvers, animators, enzovoort, waardoor de steun wordt gegarandeerd van mensen met een geconsolideerde ervaring op deze gebieden.

Abrams heeft zijn passie voor videogames nooit verborgen (aan de andere kant is hij gewoon een nerd met veel geld!) En al van de 2013 had hij het idee aangekondigd om de videogame-industrie te betreden.

Op dit punt kunnen we de pasgeborene alleen geluk wensen Bad Robot-spellen, in de hoop dat ik iets interessants en moois kan bieden om binnen een korte tijd te spelen!