E3 is om de hoeken voor liefhebbers van Sony-producten is de datum om te kijken de 11 juni: de showcase Sony E3 vindt die dag plaats en om het wachten tot de volgende maandag te misleiden, heeft Sony het goed gevonden een heleboel toe te voegen vlees in het vuur. Vanaf morgen wordt het Koreaanse huis vrijgegeven één advertentie per dag, en drie daarvan zullen zijn compleet nieuwe games voor PS4.

De nieuwkomers komen bij een lijst van titels van de eerste graad wie zal de schijnwerpers zien tijdens de E3: The Last Of Us: Deel 2, Spider-Man, Death Stranding en anderen. De conferentie begint maandag 11 juni op 18 Pacific Time, wat het ook daadwerkelijk zal zeggen om drie uur 's morgens op dinsdag 12 voor ons in Italië. Dit is de line-up van de advertenties in de voorgaande dagen:

Woensdag 6 juni - Aankondiging van een nieuwe PS4-titel met ondersteuning voor PS VR

Donderdag juni 7 - Publicatie van de officiële startdatum van een titel ondertekend door Sony Worldwide Studios

Vrijdag juni 8 - Aankondiging van een nieuwe PS4-titel

Zaterdag juni 9 - Aankondiging van een nieuwe PS VR-titel

Zondag juni 10 - Details: een langverwachte game arriveert op PS VR

De lijst is ongetwijfeld interessant, en de aankondiging gepland voor donderdag 7 juni zou kunnen betreffen The Last Of Us: Deel 2. Het roept ook de vraag op of de andere aankondigingen niet het hypothetische vervolg bevatten bloodborne o Devil May Cry 5, maar de antwoorden zullen snel komen.

Reacties

antwoorden