Het officiële karakter van de komst van een nieuwe Hitman nu opdoemen, met een verwachte aankondiging voor donderdag 7 juni. Warner Bros heeft goed nagedacht over het creëren van een beetje verwarring: gisteren in feite op de site van de entertainmentgigant verscheen kort een logo voor Hitman 2, dat toen werd verduisterd. Alles ging gepaard met tweets expliciet genoeg:

 

Hitman 2 Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals we weten, bevond Io Interactive zich vorig jaar in een moeilijke situatie, na de pijnlijke echtscheiding met Square Enix. De rechten van Hitman maar ze bleven alleen bij Io Interactive, dat in april van dit jaar een overeenkomst getekend met Warner Bros, inherent aan de distributie van precies Hitman 2. Als deze ervaring positief zou blijken te zijn, zouden we een meer permanente samenwerking kunnen verwachten - maar in de tussentijd, terwijl Warner Bros voor de commerciële aspecten zorgt, kan Io Interactive focus uitsluitend op het creatieve aspect di Hitman 2. We moeten het gewoon spelen.