zoals altijd Appel probeert water naar zijn fabriek te brengen en vanaf de volgende versie van zijn MacOS heeft het bedrijf Cupertino besloten om niet actiever te ondersteunen OpenGL en zijn opvolger Vulkan.

Te specificeren die compatibiliteit met producten ontwikkeld met OpenGL zal worden gegarandeerd.

Aan de andere kant is het van de 1992 dat deze specificatie op de markt is, dus het voorkomen van de juiste werking van producten die met deze interface zijn ontwikkeld, zou pure gekte zijn, maar van de MacOS 10.14, "codenaam" Mojave, als er iets op gebaseerd is OpenGL zou moeten stoppen met werken of problemen hebben, Appel het zal niet langer een directe oplossing bieden tenzij u geconfronteerd wordt met een beveiligingsprobleem of een kritieke bug voor het besturingssysteem zelf.

Zal Apple zo sterk zijn om OpenGL permanent te "onderscheiden"?

Met deze zet Appel hij wilde een overgangsperiode beginnen aan het einde waarvan hij alle ontwikkelaars wilde brengen iOS om de interface te gebruiken gemaakt door Appel hetzelfde, van de naam Metaal.

Commerciële verhuizing in overeenstemming met het beleid van Appel, maar de ontwikkelaars iOS hoe zullen ze reageren op deze keuze?

Reacties

antwoorden