De terugkeer van. Er werd geruime tijd over gesproken Killer7, het meesterwerk van Goichi Suda, wat een kritiek succes was op het moment van GameCube en PlayStation 2. Veel aanwijzingen van dezelfde maker deden ons denken dat er iets in beweging was en vandaag is de official gearriveerd: Killer7 zal terugkeren in geremasterde versie op Steam.

De game was aangekondigd da Sprinkhaan Vervaardiging e NIS America in een panel op de MomoCon en, op dit moment, is bevestigd alleen de pc-versie van het spel, ondanks enkele geruchten, wilde ook een uitvoer op Nintendo Switch: het spel zal worden gedubd in het Engels en Japans, met ondertitels in het Engels, Japans, Frans en Duits.

https://youtu.be/dphVWNPKCiM

Afgezien van één geremastered en high-definition graphics, het spel zal praktisch hetzelfde zijn als dat we konden bewonderen in de 2005; we zullen in de toekomst zeker meer weten, misschien tijdens de E3 2018, waarin het ook voor consoles zou kunnen worden aangekondigd.