Vanaf vandaag is eShop dei Nintendo Switch Japans is beschikbaar om te downloaden (met 15 minuten gratis spel) Resident Evil 7 Cloud, een volledig gehoste versie op servers Capcom van het beroemde horrorspel dat op deze manier ook op de hybride console kon komen.

De release, zoals eerder vermeld, vond plaats in alleen Japan, maar dit neemt niet weg dat je de game overal kunt downloaden met een Japans account op je console, waar je ook bent: blijkbaar hebben veel Amerikanen het gedaan, vinden geen enkele problemen als de titel eenmaal is begonnen.

Dat er problemen zouden zijn, was denkbaar Resident Evil 7 Cloud-servers bevinden zich in Japan, maar voor Amerikaanse gebruikers doet dit er niet toe, ze klagen en denigreren het spel met verschillende video's op YouTube, waar ze zijn gemarkeerd grafische problemen, maar vooral voor ik connectiviteitsproblemen (vertraging en stotteren).

Voordat je klaagt en misschien Capcom en Nintendo Switch beschuldigt, moet je misschien wachten tot het spel officieel uitkomt in Europa en de Verenigde Staten; op dit moment zijn de enige meningen die er echt toe doen, die van de Japanners, die het kunnen proberen Resident Evil 7 Cloud op zijn best prestaties en zonder (theoretisch) technische grenzen.