Tijd voor geschenken, zelfs als de verjaardag niet van ons is! In feite is het historische en shooter-meesterwerk om zijn twintig jaar te vieren een feit Onwerkelijk Epic Games, die voor de gelegenheid de gratis download van het spel op zowel Steam als GOG (in de Gold-versie).

Zoals vermeld, Onwerkelijk het kan gratis worden gedownload van GOG e Stoom en bevat, in zijn gouden versie, 47-missies voor één speler, vijf multiplayer-modi met 20-kaarten, 13-wapens, inclusief alle updates die in de loop van de tijd de oorspronkelijke versie hebben gehad. Het is echter niet alles: Unreal downloadbaar van GOG bevat ook een handleiding Kleurenpagina's van 16 te downloaden in PDF en acht avatar, die heel nauwkeurig de keuze voor deze versie maakt.

Zoals altijd gebeurt in deze gevallen, is de aanbieding beperkt: u kunt de spellen inwisselen niet later dan mei 25, maar natuurlijk als Unreal eenmaal klaar is, zal het voor eeuwig de jouwe zijn en kun je plezier hebben en een van de titels spelen die de geschiedenis van het genre hebben gemaakt.