Dat van Yakuza is een van de meest populaire series in Japan en heeft, meer recentelijk, een groot publiek van fans in het Westen gevonden, dat ervan overtuigd was SEGA om verschillende hoofdstukken te brengen en te lokaliseren, zelfs voorbij de rijzende zon.

PlayStation 4 kan tellen (en zal tellen) in de hoofdstukken 0, Kiwami, Kiwami 2 en 6, maar wie alle hoofdstukken van de saga wilde spelen, zou ook een 3 PlayStation moeten hebben; gelukkig zal het niet meer zo zijn, sindsdien 3, 4 e 5 ze zullen binnenkomen geremasterde versie ook op de laatste home console van Sony.

Op deze manier is het dus mogelijk om te hebben de hele saga door Toshihro Nagoshi en zijn Ryu Ga Gotoku Studio op PlayStation 4, zelfs als op dit moment de drie games alleen voor Japan zijn gepland; in ieder geval de populariteit die de saga bereikt, zoals het hierboven is vermeld, zelfs in het Westen denken dat naar alle waarschijnlijkheid zullen we Yakuza 3, 4 Yakuza en Yakuza te zien op PlayStation 5 4 ook van eigen bodem.