Sinds zijn debuut bijE3 2017, Metro Exodus heeft duidelijk gemaakt dat hij de serie post-apocalyptische shooter v wil brengenin nieuwe hoogten - tot het punt dat de ontwikkelaars een spel hadden beloofd "groter dan" Metro 2033 e Metro Last Light in elkaar gezet ". een ambitieuze belofte waardoor je zeker watertanden maakt Metro Exodus een langverwachte titel. Het lijkt er echter op dat dit wachten zal moeten duren langer dan verwacht.

Deep Silver, inderdaad de divisie van Koch Media die zich bezighoudt met de serie aangekondigd un uitstel van de lanceringsdatum van het spel: van een publicatie gepland voor de 2018, wordt het doorgegeven aan een gepland voor de Q1 (dus de eerste vier maanden) van de 2019. In de aankondiging gaat Deep Silver verder met routine excuses voor fans van de serie, maar verdedigt zijn keuze in het belang van de productkwaliteit, gedefinieerd als de titel metro Yenisahra ambitieuzer tot nu toe.

Als een kleine troost heeft Deep Silver ook bevestigd dat het zal brengen van de nieuwe trailers van de Metro Exodus-gameplay bij EXEMUMX dit jaar, en die zal bevatten instellingen nog nooit eerder gezien voor nu in het spelvoorbeeldmateriaal. Om meer te hebben, moet je gewoon wachten en vertrouwen op het vermogen van Deep Silver om een ​​ander videospel te maken dat zijn reputatie waardig is.