Zoals gerapporteerd door Windows Central, de controller is ontworpen om de toegankelijkheid te verbeteren voor mensen die niet in staat zijn om comfortabel te spelen met een moderne controller. De beelden tonen een draaitafel controller met een D-pad Xbox één en twee afgeronde oppervlakken voor de A- en B-knoppen, hoewel het waarschijnlijk dat deze functies zijn programmeerbaar. Alle andere functies van Xbox One controller worden voorgesteld door de groeven in het bovenste deel van de controller en een USB poort kan de uitbreiding of de programmering van de thermostaat.

Microsoft wordt vaak geprezen door toegankelijkheidsgroepen voor verschillende verbeteringen en toevoegingen aan de Xbox One-interface om het spelen van games gemakkelijker te maken. Een remapping van de PlayStation 4 pad-toetsen is om vergelijkbare redenen toegevoegd.

Reacties

antwoorden