Dat van de goden Pokémon Het is één van de meest populaire serie in de wereld, die altijd de verkoop van draagbare consoles Nintendo heeft geduwd om de capaciteit: met Switch op de markt in de ontwikkeling zal het eerste hoofdstuk voor een huis console (hybride eigenlijk) te zijn, als we niet de spins te tellen -off zoals het Colosseum of het stadion.

Helaas weten we tot nu toe heel weinig, namelijk het feitelijk bestaan ​​van de titel (of titels, maar we zullen iets later praten) en dat de uitvoer zal plaatsvinden binnen de eerste maanden van 2019: in dit opzicht werd uitgedrukt Emily Rogers, insider die meerdere keren op informatie had geanticipeerd, onthulde toen waar en stelde dat Pokémon voor Nintendo Switch wordt later dit jaar uitgebracht.

Pokémon

Dat is niet alles, aangezien Rogers inderdaad heeft onthuld dat we zullen hebben minstens twee versies van deze nieuwe game, maar het hoogtepunt komt nu: niet te duwen om te zeggen dat degenen aan wie u verwijst zijn de belangrijkste Pokémon je allemaal op wachten, maar een RPG die zou een hoofdsectie, een spin-off, een remake te zijn de 8a generatie of zelfs iets anders.

Misschien Emily Rogers heeft niet willen dat er veel met uitspraken te duwen, waardoor een beetje 'alle vaag, maar de hype voor'E3 2018 het neemt steeds meer toe, in de hoop dat Nintendo de titel zal laten zien in de etalage Pokémon waarop Game Freak hij werkt.