Vandaag wordt een rijke dag, dat verzeker ik u omdat we niet één, niet twee, maar wel drie spellen hebben om aan u te rapporteren voor onze sectie "Gratis het is leuk"En we beginnen bij de laatste aanbieding van Humble Bundle: The Flame In The Flood.

The Flame In The Flood is een Indie Survival-game, maar daarachter bevindt zich een zeer gerespecteerd creatief team van triple A-ontwikkelaars die hun eigen pad wilden nemen door de "De Molasses Flood'.

De game, oorspronkelijk uitgebracht in de 2016 op pc en Xbox One, en in de 2017 op PS4 en Switch, kreeg ook goede feedback van de critici.

Je vindt het opHumble Store maar je moet opschieten (om duidelijk te lezen met de reclame voor fauteuils en sofa's op het hoofd): de aanbieding is slechts geldig tot 12 in mei 18!

Laten we verder gaan met het tweede aanbod van de dag: deze keer gaan we verder Stoom voor Nog een andere Zombie Defense.

Nog een andere Zombie Defense is "Top-Down Arcade Zombie Shooter"(Sorry, maar ik vond teveel de definitie die ik had gevonden om het niet met jou te delen) met strategische elementen waarvan het doel is om zo lang mogelijk de golven van zombies te overleven die uiteindelijk de overhand zullen krijgen (omdat je weet dat de zombies uiteindelijk altijd winnen!).

Hier is de aanbieding zelfs nog korter: als we de berekeningen niet goed hebben gedaan, kun je het spel vinden Stoom a deze link tot de 19 van vandaag, dan CORRETE!

We blijven altijd aan Stoom, dit keer om te praten over een spel dat ALL is, maar gewoon ALLES, je hebt er in je leven tenminste een keer van gehoord: Oddworld Abe's Oddysee.

Abe's Oddysee, het eerste hoofdstuk van de sage, is een van die spellen die de geschiedenis hebben gemaakt Playstation 1, een echt meesterwerk voor technische realisatie, beschouwd als de middelen van de tijd.

Ook hier is het aanbod van beperkte duur, maar je moet het absoluut verzilveren deze linkomdat je bibliotheek Stoom (en in het algemeen je "videorecorder") zou leeg zijn zonder deze game.