Vanaf mei 8, Thanos di Avengers: Infinity War komt op de titel van epic Games, Fortnite, binnen een cross-over evenement met beperkte tijd waarin je zelfs de Handschoen van Infinity.

Het evenement vindt plaats als een normale Battle Royale-sessie met het verschil dat, binnen de gamekaart, de complete handschoen van de zes edelstenen zal worden verborgen. De cross-over is gratis beschikbaar op alle platforms maar er zijn geen verdere details over de datum waarop het evenement zal eindigen.

tweede Entertainment Weekly, het evenement werd geboren dankzij de filmregisseurs, Joe en Anthony Russo, fans van het spel.

In de afgelopen paar maanden, toen we Infinity War aan het bewerken waren, namen we pauzes voor games met sommige games. Toen begonnen we te denken: 'Hoe fijn zou het zijn om een ​​soort van Avengers-Fortnite-mashup te hebben.