De streamingdienst van Sony, Playstation nu, breidt zijn horizon uit en is verrijkt met een aantal titels die oorspronkelijk zijn uitgebracht op 2 Playstation

Degenen die zijn opgenomen, zijn slechts de eerste van een reeks games die na verloop van tijd beschikbaar zullen zijn Playstation nu veel klassiekers van die generatie.

De spellen worden uitgevoerd in hoge definitie en zijn ook geïmplementeerd met trofeeën om te ontgrendelen en te verzamelen (voor de meer maniakken).

Playstation nu mei
Enkele van de games beschikbaar in mei op Playstation Now

Geboren als een service waarvoor alleen games werden geleverd Playstation 3, Playstation nu na verloop van tijd is het gegroeid en heeft het eerder een aantal titels opgeleverd Playstation 4 en nu die voor Playstation 2. Het is ook redelijk om games voor te verwachten Playstation 1 in de toekomst?

Momenteel Playstation nu kan een bibliotheek van titels bogen op bijna 650 15 euro per maand, evenals het geven gebruikers de mogelijkheid om "PC only" te kunnen via deze service om te genieten van enkele van de mooiste games uitgebracht op de console Sony.

Op dit moment vragen we ons af waarom Italiaanse gebruikers niet de mogelijkheid om deze dienst te gebruiken (als er niet heel welbespraakt methoden, in ieder geval op de PC) worden gegeven, en is al beschikbaar in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Engeland en Luxemburg?