Waar is helaas een algemene mening over Xbox One is dat er al enige tijd geen exclusieven zijn die die kunnen evenaren Nintendo e Sony, vooral wanneer de laatste, van hier tot de komende maanden, titels als God of War heeft en zal hebben, Detroit: Become Human and Spider-Man.

In dit opzicht vroeg een gebruiker, waarschijnlijk ongeduldig, om uitleg a Phil Spencer en van hieruit volgde een reeks tweets waarin de kop van de Xbox-divisie hij vroeg de gebruikers duidelijk om geduld:

gebruiker"Alan Wake op Xbox 360 was een van de beste attracties voor de console. Is er een kans om een ​​vervolg op Xbox One te zien? Alan Wake is geweldig !! "

Phil Spencer: "Het was een leuke game om aan te werken en ik ben het ermee eens, zelfs voor mij was het een belangrijke titel voor Xbox 360. Fantastisch schrijven en instellen. "

gebruiker: "En hier is een geweldige manier om het vermijden van de vraag te beantwoorden"

Phil Spencer: "Ik probeer niet te ontkennen, ik hou erg van het spel en ik wilde het zeggen. Hoe dan ook, ja, ik kan tot nu toe geen nieuwe overeenkomsten op Twitter aankondigen, sorry "

gebruiker: "Phil ... we hebben iets belangrijks nodig. Zoals toen Halo, Gears en Fable ter plekke debuteerden ... hebben we nieuwe gameplay en nieuwe ervaringen nodig. Ik weet zeker dat je het begreep. Ik wil iets nieuws, iets dat we nooit te zien kregen, iets om onszelf jarenlang in onder te dompelen, niet alleen multiplayer ".

Phil Spencer: "Als alles hier is, is een lage verwachting ?? Ik luister naar je. We moeten meer investeren, investeren in teams en hen de kracht geven om diepe werelden te creëren met interessante verhalen en personages, we moeten hen tijd geven om het te doen "

We waarderen zeker de antwoorden van Phil Spencer die, op de een of andere manier, ha stelde de Xbox- en Microsoft-gebruikers gerusthoewel geduld zal vroeg of laat eindigen. Ik vraag me af of hij al bij het volgende E3 2018 Redmond's huis niet iets langverwachts zal laten zien.