De nieuwe wet van de Zuid-Korea die gericht is op degenen die online games hacken, die afgelopen juni van kracht werden, begon te slaan. Eerder dit jaar werd de 13 cheater van Overwatch gearresteerd en nu twee ontvingen hun zinnen.

Volgens een bericht van Blizzard Korea - die samenwerkte met de Cyber ​​Security-afdeling van het nationale politiebureau van Seoul als onderdeel van een onderzoek van één jaar dat in januari startte 2017 - een van de 13 kreeg twee jaar proeftijd van de Zuid-Koreaanse regering en als ik het overtreed, ga ik naar de gevangenis. De andere was beboet voor 10 miljoen gewonnen, ongeveer $ 10.000.

De Zuid-Koreaanse wet van juni 2017 is gericht op de makers van hackingsoftware, niet de spelers die besluiten dat het leuk kan zijn om een ​​middag lang door de muren te kijken. De wet vermeldt specifiek het creëren van "game-hacks" en het maken en verspreiden van privéservers.

Reacties

antwoorden