Afgelopen weekend was de Twitch-ster Tyler "Ninja" Blevins een toernooi georganiseerd van Fortnite van de naam minstens egocentrisch: Ninja Vegas 2018.

Iedereen kon deelnemen aan het toernooi door het kaartje te kopen en de "grootte" op het hoofd van het toernooi proberen te veroveren Ninja van 2500-dollars.

Tijdens het houden van 9-vergaderingen, Ninja heeft op zijn kosten begrepen dat een wip van "huilen" niet betekent dat het een fenomeen is om te spelen of beter, niet om de beste te zijn.

De uitvoering van Ninja was een overwinning en twee tweede plaatsen op 9-wedstrijden (niet al te slecht in werkelijkheid), maar de beroemde streamer heeft te maken gehad met mensen die veel sterker en voorbereid zijn dan hij die misschien niet in de weer is om zijn mooie gezicht te tonen aan de wereld op de platforms van competentie.

In dit alles bracht het evenement Ninja een niet onverschillig record verslaan: 667 duizend mensen zagen tegelijkertijd hun streaming.

Dat herinneren we altijd Ninja, dankzij Drake's hulp, beroemde rapper, had in het verleden al soortgelijke aantallen bereikt.

Helaas zijn we in een moment van de videogame-industrie waar een goede streamer (en een discrete speler) meer en meer een echte voorvechter van e-sport zal worden en die deze carrière wil nastreven, misschien moet je kiezen tussen deze roeping of leren hoe te verkopen om "gemakkelijk geld" te maken (het is niet zo eenvoudig, maar we begrepen elkaar).

Ninja na het verliezen van het toernooi, maar het record van kijkers bereikt hebben

Terugkeren naar de Ninja Vegas 2018 het evenement was zeker erg interessant voor sommige teams / sponsors bij het vinden van nieuwe "verschijnselen" om betrokken te zijn, zoals in het geval van Blind, een speler die 9 van deze 2-wedstrijden heeft weten te winnen.

Na het evenement Blind hij werd benaderd door The Verge, maar op dat moment zei hij dat hij nog steeds niet wil zeggen wie hij in het openbaar is en alleen gesprekken met de grote teams is begonnen om een ​​eerste contract met Pro te tekenen.

Een ander interessant geval was dat van 4DRStrom, speler die een overwinning verzamelde met ervaring en vaardigheden van een e-sportveteraan, om erachter te komen dat achter de nick een jongen uit de 14-jaren zat, wat ons laat zien hoe de volgende generatie klaar staat om ons te vernietigen op een concurrerend niveau in deze wereld.

Kleine laatste reflectie in de eeuwige tirade tussen PUBG e Fortnite.

In termen van zichtbaarheid, een combinatie van geleverde is zeker interessanter dan die van PUBG zoals in de laatste shootouts duren een paar momenten en dan kun je het hoogtepunt van de bijeenkomst missen, terwijl je in de titel van de epic Games deze clashes zijn langer en laten kijkers de actie gemakkelijker volgen.

Ik stel me nu al de reclamebanners van de rode stier of andere grote merken die onze schermen in de nabije toekomst zullen vullen (als dit nog niet gebeurt).