H1Z1, die onlangs de modus heeft ontvangen Auto Royale, è diventato gratis om te spelen kort daarna en nu komt de game ook op de console van Sony.

Beginnend met 22 In mei is er een open bètaversie terwijl een beperkte beta binnenkort zal worden gehouden en het mogelijk zal zijn om snel te registreren, zelfs als er op dit moment geen andere informatie is.

H1Z1 brengt niet alleen de inhoud van de pc-versie naar PS4, maar bevat ook nieuwe items en specifieke wijzigingen aan de console. De HUD en de inventaris zijn opnieuw ontworpen om goed samen te werken met de controller, met een grotere aanwezigheid van radiale menu's. De HUD is vereenvoudigd, maar de grootste verandering is dat de game geen crafting-systeem op PS4 heeft.

Daybreak belooft snellere games, met een snellere gebiedsverstrakking en een vernieuwd systeem met luchtdrops.