15-jaren zijn er niet weinig op de werkplek, vooral als we het hebben over de videogame-industrie en het is wat heeft gewerkt Ben Brode de Sneeuwstorm.

Ben Brode hij staat vooral bekend als het gezicht achter het project haardplaat, maar hij maakte zijn prachtige stage binnen de Sneeuwstorm, beginnend met de kwalificatie van "Night Crew Game Tester"Voordat hij aankwam waar hij aankwam.

Brode vrijdagavond aangekondigd om de Sneeuwstorm om een ​​nieuw bedrijf leven te geven.

"Na 15-jaren bij Blizzard en bijna 10-jaren aan Hearthstone, nam ik een ongelooflijk moeilijke beslissing om een ​​nieuwe reis te wagen."

Dit zijn de woorden die hetzelfde zijn Brode schreef op de forums van de Sneeuwstorm, het verzamelen van de consensus van de meerderheid van de gemeenschap, die ze in het verleden nooit heeft bespaard met betrekking tot het in evenwicht houden van sommige kaarten (Ultimate Infestation en Shudderweck on all).

Duidelijk Brode Hij wilde zijn jarenlange succes delen met zijn volledige staf van meer dan 80-mensen, waardoor ze de verdienste kregen om dat fantastische spel te hebben gemaakt dat vandaag de dag is. haardplaat (misschien is iemand het niet eens over het fantastische, maar ik vind het persoonlijk een geweldig tijdverdrijf).

Wat zal de toekomst zijn voor Brode en zijn nieuwe bedrijf? Maar vooral, welke richting zal Hearthstone innemen nadat de man die de laatste 10-jaren van zijn leven heeft ingewijd het veld heeft verlaten?

Voorlopig is het niet mogelijk om beide vragen te beantwoorden.

Niet echt caso Brode houdt een zeer gereserveerd profiel over wat hij van plan is (zelfs als hij de ogen van iedereen zal hebben zodra hij naar buiten komt).

Voor haardplaat, herinnerend dat heel recent de nieuwe uitbreiding uitkwam Boscotetro en het jaar van de Raaf begon, we kunnen niet weten wat de echte gevolgen van verlating zullen zijn BrodeGezien het feit dat waarschijnlijk alle volgende uitbreidingen van dit jaar nog steeds het werk van zijn en zijn staf zullen zijn, dus de eerste echte veranderingen die we misschien pas vanaf volgend jaar kunnen zien.

Reacties

antwoorden