Denkend aan het mainstream fenomeen dat de Nintendo Wii, mensen hebben de neiging om spellen zoals Wii Sports te onthouden en het massieve werk van massificatie dat plaatsvond met deze console.

Op de Wii zijn echter ook enkele geweldige cultseries ingehuldigd, bijvoorbeeld No More Heroes - het verhaal van hoe een eenling geobsedeerd door games en zielen, Travis Touchdown, is verweven met een reeks huurmoordenaars,

Meer dan tien jaar na het origineel, en acht jaar na het vervolg, de regisseur Suda51 is terug met Travis Strikes Again: No More Heroes.

Deze exclusieve Nintendo Switch is meer een spin-off dan een hoofdstuk in de serie en bevat zeven mini-games van verschillende genres.

In een interview tijdens deEGX Rezzed, de auteur sprak een beetje over wat zijn hoop is over de titel en de toekomst, evenals de ontwikkeling van een mogelijk No More Heroes 3. Dit zijn zijn woorden:

Het idee van deze game is dat ik mezelf echt wilde uitdagen om iets nieuws voor de serie te doen. Er zullen zes werelden zijn, plus iets speciaals aan het einde.

Suda hoopt dat dit niet alleen een spel is voor de fans, en de keuze om verschillende kleinere niveaus te maken, werd niet alleen als een uitdaging geboren, maar ook als een poging om nieuwe spelers te introduceren in de stijl van de serie. Als een spin-off kan Travis Strikes Again de opstap zijn die het nodig heeft Sprinkhaan om een ​​echte No More Heroes 3 te produceren.

Uiteraard zullen fans van het eerste en tweede hoofdstuk deze game waarderenHet is tien jaar geleden dat No More Heroes uitkwam, dus veel mensen weten het niet. Ik wilde zeker weten dat de game toegankelijk was en dat [nieuwe spelers] ervan konden genieten. Dat is waarom ik besloot het op deze manier te benoemen. Ik hoop dat het een succes is. Ik wil een echt genummerd vervolg maken. Het is een heel belangrijke stap voor mij om vooruit te komen.