Een tornado heeft gisteren geïnvesteerd Carolina del Nord, waardoor er een noodtoestand was, heel veel stroomuitval en veel schade aan de stad Greensboro. Maar hij dwong ook een speler om Fortnite om zijn spel te onderbreken.

Dit zijn de woorden van Anton Williams:

Ik zat thuis en speelde op Fortnite en plotseling hoorde ik wat herrie. Ik keek uit het raam en begon de daken van huizen dicht bij de mijne te zien, maar ik bleef daar omdat ik probeerde mijn spel te beëindigen.

Gelukkig heeft het gezond verstand op een gegeven moment gewonnen.

Maar toen begon het nog erger te worden, ik begon de lichtmasten te zien vallen, dus vertelde ik mijn zus en mijn neef om in de badkamer te komen.

Gevraagd wat er door zijn hoofd ging terwijl hij wachtte tot de storm in zijn badkamer zou eindigen, zei Williams:

Eerlijk gezegd dacht ik gewoon aan het spel, maar ik hoopte ook dat iedereen comfortabel om me heen was.

Bekijk de onderstaande video en denk dat niemand gewond is geraakt, je hebt ook vier lacht.