Nier: Automaten Het was een van de meest populaire titels van het afgelopen jaar en het is dan ook normaal dat de fans dat willen een vervolg op het spel Square Enix; praten over deze mogelijkheid was de speldirecteur Yoko Taro, de producent Yosuke Saito e il compositore Keiichi Okabe, die wat hoop open liet, precies het 50% mogelijkheden.

Dit percentage is gekoppeld aan de wil van Saito werk opnieuw met dat team ontwikkeling en het feit dat Taro eigenlijk een vervolg wil op NieR: Automata, hoewel de game in werkelijkheid geen vervolg nodig heeft en dat kan worden overwogen compleet zoals het is.

nier automatica

Een titel die is gekoppeld aan het universum van NieR: Automata zou daar eigenlijk kunnen zijn, misschien een spel dat vertelt hoe de machines de mensheid hebben overwonnen, maar als dit werkelijkheid werd, Yoko Taro zou een verticale shooter beter zien in plaats van een nieuwe actie-RPG. Het zou ook een crowdfunding-campagne voor zo'n groot project als dat zijn, en volgens Taro een grapje maken, Square Enix zou nooit het benodigde budget geven om het te laten gebeuren.

In ieder geval wil het ontwikkelingsteam dat de fans de hoop niet verliezen, gezien het feit dat dit in de toekomst zal gebeuren een echt vervolg op NieR: Automata kon het licht zien.

Reacties

antwoorden