Deze keer niets twitch Prime, dus geen mogelijk protest over het feit dat het spel niet is "helemaal gratis": Het aanbod komt rechtstreeks van Stoom en laten we het over hebben Crusader Kings 2.

Ontwikkeld door paradox Interactive (wanneer je Paradox een naam geeft, zijn er Fraws in raptures voor Steden: Skyline), het spel dat werd uitgebracht in de 2012 was het uitstekende resultaat van Crusader Kings.

Het spel is een middeleeuwse strategische simulator waarin we in plaats van het lot van een natie ter hand te nemen, een dynastie onder controle hebben en die wordt bepaald door het jaar 1066, met de beklimming naar de troon van Guglielmo de Veroveraar, tot bij 1453, val van het Byzantijnse rijk.

De meegeleverde titel is slechts de basiseditie, maar met de DLC kun je ons avontuur van 867 starten met Oude Goden of zelfs van de 769 met Karel de Grote. Bijzonderheid van Crusader Kings 2 (net als zijn voorganger) is om het spel te kunnen exporteren Europa Universalis IV, om onze game nog ongeveer een jaar lang voort te zetten.

Helaas is het aanbod erg kort: je hebt tijd om het spel te downloaden deze link tot de 7 april.

Moedig iedereen aan en download het allemaal!

Reacties

antwoorden