Het was waarschijnlijk duidelijk, maar de slechte stemmingen die de stemmen begonnen te wekken bij verschillende gebruikers leidden Digital Foundry analyseren DOOM na het aanbrengen van de patch Xbox One X e PlayStation 4 Pro waarmee je de titel in 4K kunt spelen, omdat het leek alsof de laatste dit deed verhoog de resolutie, Maar ook verminder vloeibaarheid.

Het ding is bevestigd: het dynamische resolutiesysteem werkt niet agressief tijdens de meest opgewonden fasen en leidt er dus toe een daling van ongeveer tien frames per seconde op zowel de consoles van Microsoft als Sony, met een echte resolutie van 2160p op Xbox One X e 1440p op PlayStation 4 Pro.

Geen tragedie, want we hebben het hier over Huidige 50fps tegen de originele 60sMaar het moet niet zelfs de vraag veel: een haven resolutie verhoogd tot een daaruit voortvloeiende verlaging van fps (zoals pc's), terwijl een toename van deze leidt tot een "achteruitgang" van de definitie.

Reacties

antwoorden