Fortnite blijft marcheren doel op de finishlijn: een week geleden is gepasseerd de rivaliserende strijd royale Het strijdperk van Playerunknowns in termen van inkomsten en fopspenen op Twitch. De maand februari zag echter Fortnite doe het nog beter op YouTube, waar hij zelfs geslaagd was Minecraft op aantal weergaven.

Het nieuws komt van het analysebedrijf Matchmade. volgens hun observaties, Fortnite Het is goed gekomen twee miljard en vierhonderd miljoen weergaven op YouTube in de maand februari. Dit indrukwekkende resultaat wordt gecombineerd met de achteruitgang di Minecraft: als de titel van Mojang vorig jaar meer dan drieënhalf miljard maandelijkse weergaven heeft bereikt, wijzigingen in het algoritme YouTube, geïntroduceerd in de zomer van 2017, ze hebben benadeeld.

Dit doet in ieder geval niets af aan het belang van dit doel voor Fortnite, wat nu een onmiskenbaar fenomeen van bekendheid in het videogamelandschap is.

Reacties

antwoorden