In de 2013 staat de noot (meer voor zijn wisselvalligheden met de wet dan voor de film) Amerikaanse actrice Lidsay Lohan hij vervolgde Rockstar omdat hij, naar zijn mening, zijn beeld zonder toestemming gebruikt heeft om het beroemde meisje in kostuum te vertegenwoordigen, symbool van het vijfde hoofdstuk van de reeks Grand Theft Auto.

Dingen zijn gegaan voor de lange, maar nu, na vijf jaar, het Hof van Beroep van de staat New York heeft een einde aan de zaak te zetten, geven reden om de software huis: door een stemming van 6-0, oordeelde het Hof dat het personage vertegenwoordigd in Grand Theft Auto V heeft geen verband en geen gelijkenis met de actrice, in feite een vrijstelling van Rockstar tegen elke beschuldiging door de advocaten van Lohan.

Concluderend is in feite bekendgemaakt dat het meisje dat in de afbeeldingen wordt weergegeven, kan worden gedefinieerd als "een eenvoudig stereotype van een jong modern meisje", Which hij heeft geen directe connectie met Lindsay Lohan.

De actrice zou duidelijk opnieuw in beroep kunnen gaan, maar als na vijf jaar van worstelen het uiteindelijke resultaat dit was, is het misschien beter om naar andere manieren te zoeken om geld te verdienen.

Reacties

antwoorden