Na een lange weg, kleine nachtmerries hij voltooide uiteindelijk zijn episodische reis, het voltooien van het verhaal heeft recht op Secrets of the Maw. Bijna een jaar na de release van de eerste DLC, De diepten, en iets meer dan een maand sinds de lancering van de laatste episodische DLC, De residentie, Bandai Namco kondigde eindelijk de komst van de complete Edition di kleine nachtmerries ook voor Nintendo Switch: het zal aankomen Moge de 18 2018.

In aanvulling op de complete game met alle afleveringen die make-up Secrets of the Maw, de volledige editie zal bevatten een klein geschenk exclusief voor mensen met een Amiibo: een masker voor de hoofdpersoon, de Runaway Kid, geïnspireerd door Pac-Man. Eindelijk, om hier met een goed gevoel te sluiten, hier de trailer expliciet vrijgegeven door Bandai Namco om de volledige editie te presenteren die op Switch komt.

De editie is al beschikbaar op Steam, PS4 en Xbox One,