Tijdens de laatste Sony PlayStation Experience was een van de meest opwindende aankondigingen de geremastered door MediEvil voor PlayStation 4, wat de terugkeer van Sir Daniel Fortesque na vele jaren afwezigheid markeert.

De informatie is praktisch nihil, maar sommige vermeldingen duiden op een uitvoer tot nu toe, met de spel al opgenomen in de Wal-Mart prijslijsten en de opening van de pre-orders binnen twee weken. Maar de verrassingen eindigden hier niet: deze geremastered zou inderdaad tellen ook het tweede hoofdstuk van de sage, die tot nu toe nog nooit is aangekondigd en die we om die reden willen onderstrepen slechts een gerucht.

Verwacht officiële informatie van Sony, misschien tijdens de Pax ten oosten van de 5 april, in de hoop echt terug te kunnen keren om Sir Daniel Fortesque te spelen, niet alleen in zijn eerste avontuur, maar ook in MediEvil 2!