In minder dan een maand de nieuwe God of War zal opkomen PlayStation 4 en het nieuwe avontuur van Kratos lijkt een van de meest immense en spectaculaire ooit ervaren, maar al deze grootsheid is niet aan het toeval overgelaten, met veel geheimen te vinden.

De speldirecteur Cory Barlog hij sprak in feite over zijn laatste werk en verklaarde dat van binnen Veel paaseieren zijn verborgen, praktisch overal, en dat boeit hem heel erg:

Ik word gek als ik aan dat spul denk. Er zijn overal geheimen en verborgen verwijzingen. Ik bedoel letterlijk overal: ik praat over het pakket, de menu's, de laadschermen wanneer ik op de Opties-knop druk, en andere dingen zoals dat.

Het is een van de dingen waarop ik lang hoopte, ik wil dat mensen zeggen: "Maar wist je dat ...?" Ik vind het geweldig. Dit is het leuke deel van het maken van games, er is veel complexiteit in moderne titels en deze complexiteit stelt je in staat om dingen te verbergen die interessant zijn, waarvan sommige ook diepgaand zijn.

De vrijlating van God of War voor PlayStation 4 markeert daarom het begin van een nieuw avontuur en de jacht op paaseieren!