Wanneer we spreken van CD Projekt Red we kunnen niet anders dan haar prijzen, gezien de zeer hoge gemiddelde kwaliteit van haar titels, waarvan de laatste de immense The Witcher 3: Wild Hunt en haar DLC is. Juist om deze reden zijn de aandacht en verwachtingen van Cyberpunk 2077 hoog, maar blijkbaar volstaat het niet, omdat het Poolse softwarebedrijf een nieuwe triple RPG A, maar we hebben geen informatie.

Tot voor kort waren we ons zelfs niet bewust van het bestaan ​​ervan, maar dankzij de vorige financieel verslag van het bedrijf weten we nu dat we niet hoeven te wachten op de lang aangekondigde RPG-release, maar ook voor een ander geweldig videogame behorend tot hetzelfde genre en uitvoer binnen de 2021:

Een rollenspel met driedubbele A-productiewaarden, sterk gebaseerd op storytelling en bestemd om het licht op alle platforms te zien.

CD Projekt Red

Er is echter geen informatie over wat deze titel zou kunnen zijn: a De Witcher 4 is uitgesloten, omdat dezelfde ontwikkelaars altijd hebben herhaald dat Geralt een trilogie was, maar hun woorden waren ook duidelijk over de positieve mogelijkheid om onszelf voor een nieuw hoofdstuk van de saga in sleutel van reboot of spin-off.

Een nieuwe triple A RPG wordt bij de exit binnen de 2021 bevestigd, althans volgens de plannen CD Projekt Red; we zullen zien wanneer het Poolse softwarehuis aan de wereld zal onthullen wat zijn nieuwe titel is en of het tot de sage van The Witcher.

Reacties

antwoorden