Wanneer we spreken van CD Projekt Red we kunnen het niet anders dan loven, gezien de zeer hoge gemiddelde kwaliteit van de titels, waarvan de laatste de immense The Witcher 3: Wild Hunt en zijn DLC is. Juist om deze reden stijgen de aandacht en verwachtingen van Cyberpunk 2077 enorm, maar blijkbaar is dit niet genoeg, aangezien het Poolse softwarebedrijf zich ontwikkelt nieuwe triple RPG A, maar we hebben geen informatie.

Inderdaad, tot voor kort waren we ons niet eens bewust van zijn bestaan, maar dankzij de laatste financieel verslag van het bedrijf weten we nu dat we niet hoeven te wachten op de release van de al aangekondigde RPG, maar ook voor een ander geweldig videospel van hetzelfde genre en uitvoer binnen de 2021:

Een rollenspel met driedubbele A-productiewaarden, sterk gebaseerd op storytelling en bestemd om het licht op alle platforms te zien.

CD Projekt Red

Er is echter geen informatie over wat deze titel zou kunnen zijn: a De Witcher 4 is uitgesloten, omdat dezelfde ontwikkelaars altijd hebben herhaald dat Geralt een trilogie was, maar hun woorden waren ook duidelijk over de positieve mogelijkheid om onszelf voor een nieuw hoofdstuk van de saga in sleutel van reboot of spin-off.

Een nieuwe triple A RPG wordt bij de exit binnen de 2021 bevestigd, althans volgens de plannen CD Projekt Red; we zullen zien wanneer het Poolse softwarehuis aan de wereld zal onthullen wat zijn nieuwe titel in de maak is en of het zal behoren tot de saga van The Witcher.