Een geremasterde versie van de beroemde actietitel Killer7 del 2005 het kan in uitvoering zijn. De oprichter van Sprinkhaan Vervaardiging, Suda51, tijdens een evenement dat de twintigste verjaardag van de studio viert, die hoopt in de nabije toekomst een bijgewerkte versie te kunnen publiceren.

Het nieuws komt van NicoVideo.jp. Dit zijn de woorden van Suda51 aan het einde van zijn toespraak tijdens het evenement:

"Ik ben niet in een omgeving waar ik veel [nu] kan spelen, maar in de nabije toekomst wil ik de Killer7-remaster maken"

Nadat de Killer7 geremastered is, wil de auteur hetzelfde doen met het 2001-avontuur Bloem, zon en regen. De uitspraken werden bevestigd door een Twitter-gebruiker die beweerde aanwezig te zijn op het evenement.

Er wordt geen melding gemaakt van platforms waarop het spel zal aankomen, we wachten op verdere informatie.