Volgens de organisatoren van het toernooi, Dragon Ball FighterZ, het laatste vechtspel onder licentie van Bandai-Namco, is de titel met de meeste geregistreerde leden van deze editie van EVO.

Het is het grootste jaarlijkse toernooi van vechtspellen in de wereld, het centrale centrum van de competitieve wereld. Mr. Wizard, de organisator van het toernooi, tweeted de lijst met beschikbare spellen ingedeeld op basis van het aantal inschrijvingen en, zoals je kunt zien, rangen FighterZ eerste volgde uit de Arcade Edition van Street Fighter en Tekken V 7.

 

Het is duidelijk dat zonder cijfers de ranglijsten ons niet veel vertellen en de startdatum van het toernooi, 3 augustus, nog ver weg is, dus het is mogelijk dat deze ranglijst enkele wijzigingen bevat, maar het is nog steeds een goed begin voor een relatief nieuwe titel.