Wij willen u wijzen op wat sommige gebruikers hebben ontdekt met betrekking tot problemen die voortkomen uit het gebruik van niet-officiële apparaten voor Nintendo Switch.

In feite lijkt het erop dat het gebruik van het dok van derde bedrijven het risico van "brickare"De console na de laatste update van Nintendo Switch naar het 5.0-besturingssysteem

De vraag waarom mensen een onofficieel dok zouden moeten hebben, is legaal en een van de meest populaire redenen is dat we het tweede dok vinden om het op andere plaatsen buiten de woonkamer te gebruiken, of misschien een kleiner en minder omslachtig apparaat bezitten.

Dat gezegd hebbende, helaas lijkt het erop dat deze dokken na de laatste update problemen begonnen te geven. In feite de Youtuber Spawn Wave hij plaatste een video waarin zijn Nintendo Switch en "Bricka"Vanwege een dok van de Nyko.

Het bedrijf in kwestie heeft aangeboden om de console terug te betalen aan de gebruiker, een signaal dat de fout van hun product zou kunnen beschouwen als de "voortijdige dood" van de gebruiker. Nintendo Switch di Spawn Wave.

Het is duidelijk niet de enige waarschuwing in dit opzicht, dus we raden iedereen die er eigenaar van is, aan Nintendo Switch om alleen het originele dock te gebruiken om elk probleem te voorkomen.

Merk op dat in het verleden Nyko heeft al problemen gemaakt a Nintendo Switch; in feite kon het oude dock dat produceerde de laadpoort van de console beschadigen, een defect dat het bedrijf echter al enige tijd had opgelost.

Hier is ons advies als je een apparaat hebt Nyko thuis