Bijwerken

square Enix heeft de officiële teaser-trailer gepubliceerd, waarin u de releasedatum en de reeds gelekte informatie kunt zien.

Origineel nieuws

Ze waren er tot nu toe in geslaagd om alles geheim te houden, wachtend om erachter te komen hoe het nieuw was Shadow of the Tomb Raider het was veel, slechts een paar uur voor de officiële aankondiging, maar de teaser-trailer en de releasedatum van het spel zijn gelekt.

Terwijl in de bioscoop de nieuwe film bij komt Alicia Vikander, square Enix hij koos deze dag om aan de wereld het nieuwe hoofdstuk van de beroemde serie van de graf-jager te onthullen: bij 15.00 zal het officiële karakter van het ding zijn, maar helaas voor het softwarebedrijf is alles al beschikbaar op het web, zoals je kunt zien in de opgenomen video van een persoon naar de bioscoop.

Shadow of the Tomb Raider zal in de winkels op 14 september verschijnen op 4 PlayStation, Xbox One en pc; op het moment hebben we alleen deze informatie, maar blijkbaar zal het 27 April Square Enix praten over de verschillende edities van het spel, plus andere informatie, zoals, hopelijk, een video van het spel.