Er zijn dagen dat alles mis gaat: het werk is een Griekse tragedie, een gevecht met iemand gehad, de kantine tijdens de lunch leek voor Muck en weer schommelt tussen intense storm waarschuwing en de vloed. In zulke dagen heb je een verkwikkende tonic nodig, een toverdrank om tenminste een minimum aan goede humor terug te krijgen. Je zult het binnenkort in de schappen vinden en de commerciële naam is "Kirby Star Allies".

Maar hoe durf je? We hebben een INVIDIABLE-regel

Ik heb altijd een sterk respect voor Kirby gehad, waarschijnlijk voor een kwestie van gemeenschappelijke opvattingen en gedeelde affiniteiten. We zijn allebei kleine wezens die graag de wereld willen verkennen om onszelf te voeden met alles wat we tegenkomen, gericht op smakelijk snoep, maar zelfs geen minachting voor pizza, sushi en etnisch eten. In Kirby Star Allies, zal de roze bal vertonen vooral geïnteresseerd ook public relations: een groot deel van zijn reis wordt ingenomen door het maken van vrienden met de wezens die hij ontmoet, om samen met hen om hun team van krijgers of als alternatief om ze te eten en krijgen hun bevoegdheden . En hier herken ik het al meer, dus ga Kirby. We kunnen dus het creëren van een team 4 vechters, elk met hun eigen specifieke offensieve of defensieve vaardigheden: in aanvulling op de traditionele zwaardvechters, ninja's en Texanen met de zweep (de laatste als ontwerp herinneren me vreselijk Carmen Sandiego), We hebben een eindeloze reeks van klussen, met inbegrip van de kok, de kunstenaar en het jojo-pitcher. Ze maken hun weg terug, zelfs de meerderheid van de klassieke personages, zoals die met de elementaire krachten van ijs, vuur, water en wind, die essentieel zijn voor de armen van de andere teamleden te versterken geworden: Met Kirby Star Allies kun je je vaardigheden mixen zoals jij dat wilt, waardoor onze jagers samenwerken. We kunnen dus het verkrijgen van een dodelijke brand zweep, en gebruik deze om schattige wezentjes veeg geeft enorme voldoening, een wind zwaard of zelfs een bizarre monster rots uitgebreid met kleur, die overgaat in een verontrustend beeld van Kirby en geplet op vijanden waardoor ze vastlopen. Er zijn ook een oneindig aantal gecombineerde shots, die worden verkregen met behulp van twee verschillende vaardigheden, en vaak tegelijkertijd het gebruik ervan is nodig om kleine milieu-puzzels op te lossen, waarvan de moeilijkheidsgraad varieert van "Ook zouden we een aap slagen" naar "what the heck moet ik doen en omdat het niet langer duidelijk is, denk ik dat ik de controller tegen de muur zal gooien. ' Desondanks vond ik ze behoorlijk grappig, ik zweer het.

Dit waggelde dee als een kracht heeft ... een paraplu. Kortom, we moesten er gewoon een kopen in plaats van hem te rekruteren

Het is duidelijk dat Kirby Star Allies op zijn best is met de multiplayer, waarin vier spelers zichzelf op hetzelfde moment gekke vreugde kunnen geven, elk met een ander vermogen. Tegelijkertijd is het echter niet slecht om in singleplayer te spelen: de CPU laat zich redelijk goed zien en gedraagt ​​zich nooit idioot. Soms bewegen onze bondgenoten duidelijk niet snel genoeg en worden verpletterd door enorme stenen, maar het is mij ook overkomen, dus ik voel me niet te veel om hen de schuld te geven. Het echte probleem is de overdadige chaos op het scherm: het is allemaal een groot feest met kleuren en personages. Mooi, mooi maar het gebeurt om verward te raken en niet te begrijpen wat ons karakter is en wat een vijand. Of een struik. Naast visuele vervuiling is de titel een genot om naar te kijken: de achtergronden zijn absoluut geweldig en je hebt het instinct om ze van het scherm te scheuren om ze aan elke muur van het huis op te hangen. De kleuren zijn zo helder en helder dat je ze graag zou willen opeten (of tenminste, ik heb dit instinct.) Misschien heb ik problemen) en de personages zijn schattig in elk aspect. Al deze grootsheid wordt betaald in termen van prestaties: Kirby Star Allies draait zich om 30 FPS, stabiel en zonder druppels, maar zeker geen resultaat om te vieren in de 2018. Een applaus voor de muziek die weinig verrassend, memorabel en aanstekelijk is. Ik neurie een stilte, la-la-la-la.

Deze achtergrond is zo mooi dat ik het leuk zou vinden aan de muur van mijn eetkamer. Bedenk welk effect het zou hebben

De meerderheid van de spelers acht het van essentieel belang om de levensduur van een titel, in het bijzonder om een ​​volledige koopprijs te rechtvaardigen (en hen niet kwalijk nemen, want in plaats van het spel dat je kon kopen zes pizza's), dus ik denk dat een paar woorden over de noodzaak te zeggen. Kirby Star Bondgenoten is niet een bijzonder lange titel met de belangrijkste avontuur, zoals vrijwel alle voorgangers in de serie, maar omvat een goede hoeveelheid onderpandactiviteiten om zelfs de meest sceptische te vermaken. Er zijn verschillende vrij leuke mini-games om te spelen in multiplayer, en een alternatieve modus waarmee je het hele verhaal vanuit een ander gezichtspunt kunt herbeleven. Het geluk van liefhebbers van completisme wordt gegarandeerd door de aanwezigheid van puzzelstukjes om te verzamelen, om leuke roze bal en metgezellen illustraties te ontgrendelen. De stukken zijn verspreid over de levels of als beloningen in speciale uitdagingen, en zijn verdeeld in roze en blauw. Weet je nog iets? Als dat niet zo is, draai dan om de StreetPass-modus van je Nintendo 3DS te bestuderen, of laat iemand hem speciaal lenen voor de gelegenheid. Als je wilt vals spelen en de oogst in een paar minuten wilt beëindigen, kun je altijd een bende van amiibo maken en ze allemaal samen gebruiken: ze geven je ook items en verzamelobjecten. De moeilijkheid van de titel, laten we eerlijk zijn, is nooit echt hoog. Maar als je een echt uitdagende game wilt, is het beter om je te wijden aan iets minder kirb-esco.

We zijn zo mooi dat de bazen met ons foto's willen maken. Nadat we ze hebben gebracht!

Bij Kirby Star Allies geef ik de stem van 10-cookies en een halve, mogelijk converteerbaar in 8-lasagne en een kwart of 9-sneden taart, op uw gemak. Het is een titel die niet al te serieus genomen moet worden, maar die je veel plezier kan bezorgen, vooral als je een paar vrienden hebt om mee te spelen en te genieten van de momenten van waanzin die het biedt. Je zal uiteindelijk blij zijn om te weten dat het einde van het spel is perfect aanhanger van de kanunniken van de saga, en, nogmaals, als je begrijpt wat ik bedoel Ik raad een beetje '(eng) onderzoek naar de historische titels die hebben gemaakt de roze bal een van onze dierbaarste vrienden.