Na zoveel geruchten die bijna een jaar duurden, werd uiteindelijk Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ook aangekondigd voor Switch, XBox One en pc, en hetzelfde lijkt te gebeuren met de eerste trilogie van Spyro.

Evenals de buidelcollega is zelfs de kleine draak het onderwerp van geruchten die er een willen hebben geremasterde verzameling van de eerste drie hoofdstukken van de serie komt eerst op de Sony-console en vervolgens op de andere machines, zelfs als op dit moment er is geen officiële aankondiging door Activision geweest. Ook in dit geval zijn er veel stemmen die het bestaan ​​van deze game willen en nu voegen we ook een online winkel Spaans dat, net in deze uren, dit fantoom op de lijst heeft gezet, met veel prijs en de mogelijkheid om te boeken Spyro Trilogy Remastered.

Voor de prijs van 49,99 euro, volgens deze winkel is het al mogelijk om Spyro te boeken voor PlayStation 4; het bestaan ​​van deze game lijkt nu zeker, we moeten wachten op een officiële aankondiging van Sony e Activision om weer te kunnen dromen van hardlopen en vliegen in de werelden van Spyro de Draak.