Internet is een prachtige plek waar veel sites ons willen leren onweerstaanbaar te worden voor vrouwen. De wijste onder ons zal weten dat klikken op die misschien niet het beste is om te doen en dat het misschien te goed zou zijn om een ​​universele formule te hebben om de vrouw van onze dromen te overwinnen ... of de eerste die we op straat ontmoeten, omdat we duidelijk spreken het is niet dat we zo kieskeurig zijn.

Maar is het zo dwaas om te dromen dat het mogelijk is? En als er misschien een methode bestaat? Heb je niet de nagedachtenis van die liefde teleurstelling die je zou missen?

Richard La Ruina, onze 'vriendelijke verleidingsgoeroe', gelooft dat het mogelijk is. Niet alleen dat, hij weet dat iedereen, ongeacht zijn fysieke uiterlijk, elke vrouw kan verleiden, en dat is wat hij ons wil leren met zijn videogame Super Seducer. We hebben de game geprobeerd die de ontwikkelaar ons heeft aangeboden en we hebben het erg leuk gevonden om hem af te maken en te ontdekken.
Onze Supreme Fraws Leader heeft het spel besproken op het youtube-kanaal (klik hier en veel plezier) om vervolgens het plezier van te hebben interview Richard. We hebben hier uitsluitend de video van het interview waarin we zeer interessante dingen hebben leren kennen.

Richard was eigenlijk heel verlegen en gaf zijn eerste zoen aan 21-jaren. Dankzij haar inspanningen slaagde ze erin de moeilijkheden bij het benaderen van het andere geslacht te overwinnen, totdat ze dankzij haar studie een goeroe werd. Andere interessante thema's zijn de verleiding in het internettijdperk, wanneer La Ruina uitlegt wat er is veranderd, zijn Italiaanse afkomst en zijn passie voor videogames.

Zonder vooruit te lopen op iets anders, goed zicht.

video-

Wij van PDVG, die we hebben gemaakt van liefde, worden verliefd in de liefde en we willen dit stuk eindigen met twee prachtige verhalen van twee snoeken verteld door onze medewerkers.

The Fine - Damiano Pauciullo

De eerste uitstapjes in de groep, de eerste blikken en de eerste berichten. Het begon allemaal zo totdat ik me realiseerde dat ze me echt leuk vond en tegelijkertijd hoopte ik dat ze hetzelfde zou voelen. De signalen die hij me stuurde waren eigenlijk positief, met de verschillende 'hallo' en 'welterusten' om me wakker te maken en in slaap te vallen met een glimlach, tot aan die uitgang, altijd in een groep, waarin verschillende wederzijdse gebaren beide hadden onthuld. Inmiddels was het klaar, we horen steeds over de telefoon tot we besluiten samen alleen uit te gaan, bijna alsof we het ding wilden formaliseren. Wat leuk! Ik bereid me goed voor, ik stop de geur maar niet te veel, ik wil er niet wanhopig uitzien, we maken een afspraak bij de Zodiac of Rome, wat een perfecte en romantische plek! Ik arriveer en wacht ... na een half uur van zijn vertraging begin ik eraan te moeten wennen: aan de andere kant was ze een meisje en zit de vertraging in hun DNA. Natuurlijk, als de vertraging bijna een uur is geworden, zijn er twee vragen aan mij gesteld. Uiteindelijk kwam zijn boodschap binnen en ik stelde me al zijn verontschuldigingen voor, misschien het verzoek om nog maar vijf minuten te wachten. Slechte illusie ... "Ik heb geen medelijden, maar ons verhaal kan niet doorgaan". Ah, dus het begon? Ik ga terug naar huis in een mengsel van neerslachtig en boos; Gelukkig was na een paar dagen alles voorbij, totdat een aangetekende brief arriveerde om 's nachts die nacht, duidelijk op het verboden punt, door de ring te zijn gegaan. Ik zal altijd een herinnering aan die avond hebben, de boete.

Homoniemen - Giuseppe De Luca

De mijne is geen echte schoppenspel, maar het is even serieus: in mijn eerste universiteitsjaar ontmoet ik in de stad waar ik een meisje studeerde dat uit mijn eigen stad kwam dat ik al een tijdje kende. Na het uitwisselen van nummers (ik ben oud, dan praten we over mobiele telefoons van de eerste generatie), ik wacht een paar dagen en stuur een bericht om te vragen of zij ons samen opzoek is gegaan voor een ritje. Ze accepteert. Op de dag van de afspraak arriveer ik op tijd, zelfs een paar minuten van tevoren, en na een tijdje zie ik haar arriveren, zich omdraaien en weggaan.
Op dat moment probeer ik haar te bellen om haar te vragen waarom ze weg was: ze dacht dat ze een afspraak had gemaakt met een andere persoon die dezelfde naam had.

Een van de basisregels die Super Seducer leert, die veel mensen negeren, is dat het niet goed is om de persoon aan te raken die ons interesseert. Zou je dat ooit zeggen?
Welnu, in veel samenlevingen worden dergelijke daden beschouwd als obsceen en kan dit resulteren in je uitzetting uit vele openbare plaatsen.

Een val waarin het zeker gebruikelijk is om te vallen, is de gemakkelijke belediging. Ongelooflijk, mensen houden er niet van zich beledigd te voelen, vooral als ze praten over dingen waar ze om geven. Dus de beste aanpak is om ons doel te respecteren, te luisteren naar wat je te zeggen hebt en aanstootgevende opmerkingen te vermijden.

Reacties

antwoorden