De zomer begint in juni, voor veel mensen beginnen na te denken over vakanties en voor studenten is het tijd voor examens, maar voor alle liefhebbers van videogames is het vooral E3 tijd, de meest verwachte beurs in Los Angeles van het jaar waarin ze worden aangekondigd nieuwe titels en getoond trailer van reeds bekende games, misschien ook aanwezig in een speelbare vorm.

Op het moment van zekerheden zijn er zeer weinig en wat we graag zien op E3 ​​2018 is onbekend, maar voor een paar uur drie grote en langverwachte titels zijn bevestigd aanwezig zijn op de beurs, hoewel niet is gespecificeerd of deze in speelbare vorm of alleen in video is: laten we het hebben over de exclusieve Sony The Last of Us: Part II, Van Hymne en de nieuwe Slagveld.

E3 2018

Geen andere bevestiging op dit moment, maar veel geruchten: van Metroid Prime 3 e Pokémon voor Nintendo Switch, vanaf Koninkrijk Hearts III a Spider-man van Insomniac, uit Final Fantasy VII Nieuwe versie a Cyberpunk 2077, waarvan de ontwikkelaars zeiden dat "Het wordt getoond wanneer het klaar is'.

Kortom, zoals elk jaar, zelfs deE3 2018 het lijkt op een gebrul, alleen vanwege de drie bovengenoemde titels tot aan de vele spellen waarover we al geruime tijd spreken.