Microsoft Hij slaat veel op de achterwaartse compatibiliteit, periodiek steeds meer en meer games die oorspronkelijk op Xbox 360 zijn uitgebracht toevoegen aan de lijst met afspeelbare titels op Xbox One X; alsof dit niet genoeg was in deze uren, werd er een beschikbaar gesteld nieuwe modus waarmee je in sommige games kunt herlezen verbeterde grafische weergave.

Xbox One 360-spellen die zijn geoptimaliseerd voor de Xbox One X-beurt hogere resolutie en negen keer het oorspronkelijke aantal pixels op de nieuwe console, allemaal dankzij de kracht van Xbox One X die de emulatie mogelijk maakt met de best mogelijke versie van het spel met behulp van de bestaande middelen, allemaal zonder de code aan te raken.

Dit zijn allemaal de momenteel compatibele titels met de "grafische" modus van Xbox One X:

 • Halo 3
 • Skate 3
 • Gears of War 3
 • Assassin's Creed
 • Crackdown
 • Fable Anniversary
 • Fallout 3
 • Forza Horizon
 • Gears of War 3
 • Halo 3
 • Spiegelkant
 • Vergetelheid
 • Skate 3
 • The Witcher 2: The Assassins of Kings

Om te profiteren van deze ongelooflijke verbeteringen, kiest u gewoon in de instellingen die zijn gewijd aan Xbox 360 op Xbox One X, de "grafische" modus en niet die "uitvoering": de eerste zal nog steeds standaard worden geactiveerd, terwijl als je de originele kwaliteit wilt spelen, of zoals die op Xbox One en Xbox One S zou verschijnen, je de tweede moet selecteren:

1. Druk op de knoppen Bekijken en Menu op de controller om de Xbox 360-hulp weer te geven.
2. Navigeer naar de tabel met instellingen.
3. Selecteer Instellingen Xbox One X.
4. Kies tussen de optie "graphic" of "performance".

Een echt nuttige modus waarmee alle eigenaars van kunnen werken Xbox One X om hun favoriete titels, als ze compatibel zijn, opnieuw af te spelen in een bijna volledig vernieuwde jurk.