Moet je voorstellen dat videogames in korte film worden omgezet, Documenten, tevreden het zou niet precies zijn een voor de hand liggende keuze. Al met al laten we het hebben over een videogame waarin het dilemma en conflict plaatsvinden in tekstuele vorm, en de hoofdpersoon besteedt het grootste deel van het spel zit in een kantoor.

En toch de Russische regisseur Nikita Ordynskiy hij heeft gewaagd in de aanpassing van Documenten, tevreden in een korte film van elf minuten, zonder enige financiering door de ontwikkelaar Lucas Pope (die nog steeds een fan is van het project en zijn eigen project heeft gegeven goedkeuring naar de korte film). Het resultaat is indrukwekkend.

De rol van de protagonist wordt gespeeld door Igor Savochkin, een Russische acteur van een aanzienlijke theatrale en cinematografische ervaring. De film is hieronder volledig zichtbaar en is opgenomen in de Steam-pagina van het spel.

Documenten, tevreden Het is beschikbaar op iOS, Linux, pc en PlayStation Vita.

Reacties

antwoorden