square Enix is van plan nog eens vier afleveringen uit te brengen DLC voor Final Fantasy XV. De regisseur van het spel, Hajime Tabata, kondigde vorig jaar aan dat er drie tijdens de 2018 zullen worden gepubliceerd, wat betekent dat er nog een is toegevoegd. Omdat de plannen zijn aangepast, kon niet iedereen binnen het jaar een release zien.

In een interview 4Gamer, Tabata zei dat de enquête gewijd aan Final Fantasy 15 gepubliceerd door het bedrijf in mei vorig jaar onthulde een "gemiddelde speler tevredenheid" van 62,4%. Dit was voor het spel als geheel. Om deze reden heeft Tabata het nodig geacht om "te zorgen voor een adequate ontwikkelingsperiode" voor extra inhoud, zonder bang te hoeven zijn dat alles in de 2018 zal aankomen.

Zulke content zou uiteindelijk het hele universum van Final Fantasy XV kunnen voltooien. In een ander interview met Famitsu, Tabata zei ook dat ze andere inhoud overwegen, anders dan de klassieke afleveringen.

Het volgende DLC-proces is Final Fantasy XV: Episode Ardyn, aangekondigd in november vorig jaar. Deze aflevering met in de hoofdrollen de belangrijkste antagonist was een van de meest gevraagde spelers die vorig jaar aan de enquête hebben deelgenomen en het is ook mogelijk dat er ook eentje wordt toegewezen aan Luna.