Iedereen wacht op een heel nieuw hoofdstuk en de ontwikkelaars laten wat hoop open, maar op dit moment zullen de liefhebbers van Fable tevreden moeten zijn met de release van Fabel Fortuin, een gratis te spelen kaartspel dat eraan komt Xbox One e PC.

In feite, via een persbericht, Flaming Fowl Studios e Mediatonic hebben aangekondigd dat de titel op het punt staat uit de vroege toegang te komen en dat, vanaf februari zal 22 in de winkels landen in zijn volledige en definitieve vorm. Fable Fortune kan op beide platforms gratis worden gespeeld en zal worden gespeeld alle functies gepubliceerd en geoptimaliseerd in deze maanden dank aan de gemeenschap, inclusief de Deck Helper voor de constructie van de decks, de tutorials van de Guildmaster, de dagelijkse missies Dagelijkse premies en nieuwe zeldzame kaarten.

Fabel Fortuin

Free-to-play betekent duidelijk in-app-aankopen en in feite is het mogelijk om uit te geven 19,99 euro voor het Founder's Pack, inclusief het equivalent van 80-dollars aan spelitems, inclusief 20-kaartbuidels, de Flaming Fowl Trophy Card en de Giant Egg-kaart.

Een game die je zeker zal opwinden, en misschien heb je het al gedaan door vroege toegang, alle Fable-liefhebbers: vanaf 22 februari kan iedereen eindelijk de kaarten van Fabel Fortuin.